23948sdkhjf

- Det går gnistrende

- Det går gnistrende. Vi har fått ny vitktige kontrakter, sier Steinar Landro.

Til Bergensavisen forteller han og makker Arild Fjellhaug om at til tross for tøffe koronatider så går bedriften de etablerte for bare tre år siden – Hydraulic Production & Services - så det suser om dagen. Tredjemann på laget var Kjetil Angelskår.

Selskapet holder til på Ågotnes, og de har lykkes å skape en lønnsom vekstbedrift på kort tid. Nye kontrakter i andre næringer enn de tradisjonelt har jobbet mot – oljebransjen og maritim industri – sørger for at de har nok å gjøre for tiden, melder avisa.

Hydraulic Productions & Services -ofte forkortet Hydrpo - har nylig vunnet en stor anbudskonkurranse om å levere to store hydraulikkaggregat til Statnett, i tillegg til også å ha et større oppdrag ved aluminiumsverket i Tyssedal – Tizir.

– Vi er veldig optimistiske. Vi får utrolig mye tilbud og forespørsler. Vi har vel aldri hatt flere ordrer, sier Landro og Fjellhaug til Bergensavisen.

Selskapet bygger, vedlikeholder og har service på hydrauliske system, og denne jobben gjøres ved verkstedet utenfor Bergen eller ute hos kundene, som befinner seg på i Norge og i utlandet. De to gründerne er glade for at de funnet flere bein å stå på enn olje og gass.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109