23948sdkhjf

Forlenger med Equinor

Equinor har valg å utøve en tre års opsjonsforlengelse av rammeavtalen med FPE Sontum for leveranse av utstyr og tjenester innen brann- og sikkerhetsutstyr på alle Equinor installasjoner på norsk kontinentalsokkel.

Dette er første av to opsjoner for kontrakten som ble signert i 2015. Forlengelsen trer i kraft fra 1. juli i år.

- Forlengelsen er en tillitserklæring fra Equinor, og slike positive meldinger betyr mye i en svært krevende tid. Samarbeidet mellom Equinor og FPE Sontum har vært meget godt gjennom alle år, og vært preget av samhandling og god dialog, sier Raymond Stokken, SVP Service & Modifications i FPE Sontum.

FPE Sontum er en del av Align Group og en global produsent av høyteknologisk brannsikkerhetsutstyr. FPE Sontum er norsk sokkels største service- og vedlikeholdsleverandør innen brann- og sikkerhetsutstyr. Selskapets kontraktsportefølje, dekker mer enn 90 prosent av installasjonene på sokkelen.

- Vi befester med denne serviceavtalen vår posisjon som det ledene selskapet på Norsk sokkel innen aktivt brannslokningsutstyr, sier Yngve Solvang, administrerende direktør i FPE Sontum.

12. februar ble det kunngjort at Align Fire & Safety vil bli en del av Moreld. Moreld er et stort nytt industrikonsern basert på 20 av HitecVisions porteføljeselskaper. Moreld har kunder innen energibransjen, marine, havbruk og andre næringer. Moreld har til sammen 3600 ansatte, med 2019-inntekter på 8,8 milliarder kroner.

Kilde: Pressemelding fra FPE Sontum

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.223