23948sdkhjf

TESS avlyser messe

TESS melder at Industriens Motemesse er avlyst, og at neste messe avholdes i mars 2021.

Det går fram på TESS’ egen hjemmeside om Industriens Motemesse. Under «Viktig informasjon» står det kort og greit at "messen er utsatt til 17. og 18. mars 2021". Industriens Motemesse skulle etter planen ha vært avholdt i Telenor Arena 18. til 19. mars neste uke.

Bakgrunnen skal være faren for smittespredning av koronaviruset.

Til Lierposten sier TESS-gründer Erik Jølberg at dette er det eneste rette å gjøre slik situasjonen er nå.

- Nå når det er så mye informasjon og anbefalinger, så vi at dette var den enetste rette avgjørelsen vi kunne ta, sier han til lokalavisa.

Beslutningen om å avlyse årets messe ble tatt onsdag morgen.

Jølberg opplyser at produksjonen hos deres italienske leverandører nærmest går som normalt, men at utfordringen er knyttet til å få produktene transportert ut av landet. TESS sørget derfor å få inn en del ekstra varer på lager.

Også ved TESS' hovedkontor i Lier er det satt ut såkalte festivaltoaletter for trailersjåfører som leverer og henter varer.

Messen i år skulle vært den 17. i rekken. Industrien Motemesse ble første gang arrangert i regi av TESS 1998. Messen er for sentrale aktører i leverandørindustrien.

Da fristen for å melde seg på hadde gått ut, var det 135 utstillere som hadde meldt seg på. Det hadde blitt ny rekord. Fjorårets messe samlet nemlig 124 nasjonale og internasjonale utstillere.Til sammen var det solgt 6000 kvadratmeter med standsplass.

Men i år blir det altså ikke noe Industriens Motemesse. Den utsettes til mars 2021.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096