23948sdkhjf

Går sammen om hybridløsninger

Aggregateksperten Østerbø Maskin og hybridspesialisten Fjord Maritime har inngått et samarbeid om hybridløsninger.

- Vi ser en økende etterspørsel etter en standardisert hybridløsning som kan komplettere våre pålitelige løsninger, forteller Magne Halland i Østerbø Maskin. Østerbø kan nå levere en samlet kraftpakke med strømaggregat, hybridpakke og overvaking. En slik optimalisert kraftpakke er inkludert overvåkning og service til både havbruksnæringen og landbasert industri. Stig Kalvenes er operasjonsansvarlig hos Fjord Maritime og forteller at det var naturlig for dem å inngå avtale med Østerbø.

- Kompetansen og erfaringene deres innen strømaggregat er viktig for å skape den beste totalpakken til kundene våre. Både selve installasjonen og serviceoppfølgingen i ettertid.

– Vi har alltid hatt fokus på å yte god service til kundene og med Fjord Control kan vi kan vi nå tilby 24/7-service, sier Halland.

– Frå vårt nå felles servicesenter kan vi identifisere, feilsøke og rette brorparten av potensielle serviceoppdrag. Ved hjelp av dataovervåkning kan vi være i forkant på servicefronten og hindre nedetid. Et slikt utvidet servicetilbod er det flere av kundene våre som har etterspurt, fortsetter han.

«Ved kjøp og installasjon av strømaggregat i kombinasjon med batteripakke, blir gangtida til aggregatet redusert til et minimum, helt uavhengig av energitopper og hvor man er i produksjonen. Man får alltid maksimalt tall kW. pr. liter drivstoff, som igjen fører til at klimagassutslippene blir minimert. Drivstoff-forbruket og servicebehovet blir kraftig redusert. Levetida til strømaggregatet mangedobles», skriver Østerbø Maskin i en pressemelding.

Selv om samarbeidet ikke er eksklusivt, er det mange fordeler med et slikt samarbeid.

- Østerbø Maskins solide erfaring med strøsmaggregat og Fjord Maritimes erfaring som markedsledende hybridleverandør gir kundene våre en pålitelig kraftpakke, avslutter Halland.

 

Kilde: Pressemelding fra Østerbø Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156