23948sdkhjf

Fra konkurs til millionoverskudd

Halvorsen Offshore i Kvinesdal har snudd helt om, og kunne i fjor levere et driftsresultat på 15, millioner kroner.

Overskuddet på 15,3 millioner kroner kommer bare to år etter at Halvorsen Offshore i Kvinesdal gikk konkurs som følge tøffe tider etter oljeprisfallet. Nå har imidlertid de nye eierne snudd økonomien, og med det nye navnet Tratec Halvorsen kunne bedriften i fjor levere et driftsresultat på mer enn 15 millioner kroner, skriver flere medier mandag.

Halvorsen Offshore ble etablert i 1842, og har vært en viktig leverandør til offshoreindustrien i mange år. De senere årene – og spesielt etter konkursen i 2018 – har produktspekteret økt. I dag leverer selskapet alle typer kjeler, trykkbeholdere og systemer for vannvarmegjenvinning og vannbehandling, ifølge selskapets hjemmeside. I dag brukes Tratec Halvorsens teknologi både offshore og på land, og blant kundene er Equinor, Aker BP og ConocoPhilips.

Siden 1842 har vi levert solid håndverk av høy faglig kvalitet. Produktene har selvsagt endret seg med tiden. Men evnen til å identifisere de riktige og kostnadseffektive løsningene for kundene, er stadig den samme.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094