23948sdkhjf

Går inn i ledergruppen i Kongsberg

Wenche H. Andersen er blitt utnevnt til Executive Vice President Propulsion & Engines i Kongsberg Maritime. Hun går dermed inni selskapets ledergruppe.

Andersen, som kommer fra sølvbyen, starter i sin nye jobb i løpet av mars måned. Hun kommer fra stillingen som adm. dir. i for Kongsberg Maritime i Kina, og regionleder for Kina og Korea.

Det kommer fram av en pressemelding fra Kongsberg Gruppen.

I sin nye jobb vil hun inngå i ledergruppen til Egil Haugsdal, adm. direktør i Kongsberg Maritime, heter det i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for at Wenche H. Andersen har tatt imot jobbtilbudet vårt. Hun har en bred bakgrunn fra ledelse internasjonalt og operasjonelt, og jeg har lagt spesielt merke til hennes evne til å bygge gode lag, sier Egil Haugsdal.

Propulsion & Engines representerer 14 prosent av omsetningen i Kongsberg Maritime, og har virksomhet i flere land. De største produksjonsstedene er i Ulsteinvik i Norge, i Rauma og Kokkola i Finland og i Kristinehamn i Sverige.

Andersen tar over som leder for denne divisjonen etter britiske Gary Nutter, som har sagt opp sin stilling i Kongsberg for å finne nye utfordringer i et annet selskap. 

 

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125