23948sdkhjf

Viderefører driften i Endur Industrier

Endur ASA viderefører driften i Endúr Industrier AS.

ASA har inngått avtale med bostyret om tilbakekjøp av Endúr Industrier AS som er et datterselskap av oppbudsrammede Endúr Energy Solutions AS.  Dermed er virksomheten i Endúr Industrier AS sikret sammen med selskapets nærmere 30 ansatte.

- Endúr Industrier AS har levert god drift gjennom 2019, med en gjennomsnittlig kvartalsomsetning på rundt NOK 15 millioner og positive resultater. Dette datterselskapet til oppbudsrammede Endur Energy Solutions AS har etter vår mening en attraktiv posisjon som vi er glade for at vi nå får muligheten til å videreutvikle, sier konsernsjef Hans Petter Eikeland i Endúr ASA.

Endúr Industrier AS yter service inn mot både olje og gass, industri og fornybare markeder. Fremover vil selskapet fokusere på å kombinere prefabrikasjon med detaljert engineering, tilkomsteknikk og tilleggstjenester knytte til komplette løsninger for både offshoremarkedet og for installasjoner på land.

Selskapet holder til i attraktive lokaler sentralt plassert i Dusavik ved Stavanger. Området rommer en av de største oljebasene ved Nordsjøen, og er et viktig industrielt knutepunkt for både on- og offshoreleveranser.

Konsernsjef Hans Petter Eikeland opplever den avklarte løsningen med bostyret som positiv og fremtidsrettet:

- Vi har opplevd en veldig konstruktiv dialog med Endúr Industrier sine eksisterende kunder gjennom denne prosessen. Vår oppfatning er at de har et genuint ønske om at dette fabrikasjons- og kompetansemiljøet i Dusavik ønskes opprettholdt for å gjennomføre både eksisterende og nye prosjekter.  Nå gleder vi oss til å bygge dette lønnsomme selskapet videre sammen med ny ledelse, Tom Lyngdal & Rune Sele som vi er trygge på tilfører Endúr Industrier en attraktiv kompetanse og et omfattende kontaktnett, sier Eikeland. 

Tom Lyngdal har over 25 års leder erfaring hvor 20 av dem med utvikling av nye forretningskonsepter innenfor relaterte bransjer on og off shore.

Rune Sele har et omfattende nettverk etter mange år med ledende posisjoner i industrien, blant annet fra Baker Hughes der han i flere år var operasjon sjef for selskapets aktivitet i Norge. Sele har en MBA fra BI Oslo og er hjemmehørende i Stavanger.

 

Kilde: Pressemelding fra Endur

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078