23948sdkhjf

Ingen hold i påstandene

Advokatene som har jobbet med påstandene mot Klevens nye kroatiske eier, har ikke funnet hold i påstandene som er framsatt. Dermed kan det norske verftet puste lettet ut.

Det skriver nett.no, som omtalte saken først.  Det var en høyrepopulistisk kroatisk EU-politiker som sendte brev til Kleven og andre i lokalmiljøet på vestlandet, og som påsto at Div Groups kroatiske eier ikke hatt rent mel i posen rent forretningsmessig. Nå viser det seg at påstandene ikke holder vann.

Les også: Kleven er konkurs

Klevens advokatfirma Selmer har laget en rapport, der det går fram at påstandene ikke har rot i virkeligheten, og at verftet dermed kan ta det med ro.

-Vi hadde et møte med advokatene tirsdag, og de har sett på de mest alvorlige påstandene, og ikke funnet at det er noe hold i dem, sier styreleder ved Kleven, Ola Beinnes Foss til nett.no

I månedsskiftet februar-mars er det planlagt at Div Group-eieren vil komme på besøk til Kleven. Overfor nett.no opplyser det kroatiske selskapet at de opprettholder søksmålet mot politikeren, som de mener har sendt ut falske påstander.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094