23948sdkhjf

DESS Aqua signerte med TESS

DESS Aqua og TESS har inngått en løpende avtale. Den omfatter blant annet leveranser av slanger og vedlikeholdsprodukter for en estimert verdi på tre millioner kroner årlig.

Det er en omfattende samarbeidsavtale som nå er inngått. Den omfatter leveranse av slanger, fittings, relaterte tjenester, og drift- og vedlikeholdsprodukter. TESS skal blant annet levere 20’’ brønnbåtslanger til fartøyene.

– En av de viktigste årsakene til at valget falt på TESS er den omfattende bredden av slanger og forsyninger som de leverer langs hele kysten, forteller Tommy Karlsen, supply chain manager i DESS Aquaculture Shipping.

DESS Aquaculture Shipping ble grunnlagt i 2016 og har som mål å bli et av verdens største havbruksrederier. Selskapet tilbyr moderne fartøy med fleksibelt og innovativt design for moderne fiskeoppdrett.

Hovedkontoret til DESS Aquaculture Shipping ligger i Grimstad. Fartøyene utfører kontraktoppdrag ulike steder i Norge og i utlandet. Selskapet holder til i fem land og har til sammen 150 ansatte.

DESS Aquacultur Shipping har åtte fartøy i drift og fire under bygging.

Kilde: Pressemelding fra DESS AQUA

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109