23948sdkhjf

Kleven vil undersøke sin nye eier

Det verserer påstander om at Klevens nye eier, Tomislav Debeljak, har drevet ikke helt etter boka når det gjelder forretninger.

Blant annet skal det være snakk om dårlig økonomi i selskapet han eier, Div Group, og mislighold av avtaler fra EU-politiker.

Det er nett.no som skriver dette. Bakgrunnen for at Kleven nå vil undersøke Div Group nærmere er at det er sendt et brev til verftet og andre i Ulstein fra den kroatiske EU-politikeren Ivan Vilibor Sincic. I brevet påstås det at økonomien i Div Group og verftsselskapet Brodosplit, ikke er så god som selskapet har gitt inntrykk av.

Kroatiske medier skal ha omtalt påstandene, og Div Group skal ha tilbakevist disse.

Likevel bekrefter verftsdirektør Kjetil Bollestad ved Kleven verft til nett.no at de vil se nærmere på påstandene som er kommet fram. Det norske verftet har satt advokatfirmaet Selmer på saken, og det er ventet en rapport om noen dager.

Bollestad sier videre til nettstedet at det er naturlig og nødvendig å gå gjennom den nye eierens forretningsomdømme. Det er imidlertid så langt ikke framkommet noe som skal tilsi at påstandene er sanne.

Nett.no har også fått kjennskap til et brev fra Div Group og Brodosplit, som er sendt til Kleven, der kroatene tilbakeviser alle påstandene. De hevder at politikeren har framsatt påstandene på vegne av en konkurrent. Man har derfor valgt å gå rettens vei i saken anledning i Kroatia.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109