23948sdkhjf

Slåttland Group med nye fasiliteter i Vietnam

Slåttland Group, som i løpet av de siste 10 årene har posisjonert seg godt i Vietnam, har åpnet nytt kontor med tilgang til engineering i Vung Tau, Vietnam.

I dag disponerer de mer enn 400 personer for engineering og fabrikasjon av kompetansekrevende mekanisk utstyr. Bedriften omsetter for mer enn 500 millioner. Virksomheten i Vietnam styres fra hovedkontoret i Norge, og med tilstedeværelse av norsk personell.

De siste to årene vært preget av høy aktivitet. - Med produksjonen av scrubbere for SOX-rensing av eksos fra skip, samt energirelatert mekanisk utstyr, settes også et betydelig miljøavtrykk, dette er viktig for bedriften sier Gustav Slåttland CEO i Norge.

Satsingen i Vietnam har medført at Slåttland Group sammen med sin partner har flyttet bedriften til nye fasiliteter i Vung Tau. Bedriften har direkte beliggenhet til havn.   

- Vi har stor tro på at vi vil utvikle oss godt videre i det asiatiske markedet, og på de unike mulighetene som Vietnamvirksomheten gir våre kunder. Nå kan vi med full styrke fortsette å søke nye utfordringer i markedet, sier Sigurd Slåttland, styreleder i Slåttland AS.

Satsingen i Vietnam har medført at Slåttland Group sammen med sin partner har flyttet bedriften til nye fasiliteter i Vung Tau. Bedriften har direkte beliggenhet til havn.

Sigurd Slåttland i Slåttland Group forteller at bedriften utgjør en viktig forskjell for lokalbefolkningen i Vung Tau.

ADM. BYGG: Det nye administrasjonsbygget i Vietnam. FOTO: SLÅTTLAND GROUP

- Sammen med samarbeidspartnere er Slåttland i stand til å skaffe opptil 80.000 arbeidstimer per måned.

Teamet her består av designteknikkere, prosjektledere, dokumentkontrollere og lokale byggepartnere. Her foregår også alt av sveisekvalitetsinspeksjoner.

Slåttland produserer komponenter som krever både stor plass og effektiv transport. Derfor har bedriften posisjonert seg nært havneanlegget i Vung Tau.

Kilde: Pressemelding fra Slåttland

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125