23948sdkhjf

Gir bonus til alle ansatte

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019. Nå får alle ansatte bonus.

I fjor nådde ACEL gruppen en omsetning på over 250 millioner og et resultat før skatt på over 30 millioner kroner.

Det har vært lønnsom vekst i alle avdelingene i selskapet, som driver både produksjon av skipstavler og elektrisk engineering, installasjon, service og ombygginger innen marine, industri, næring og bolig. Kort sagt, «alt med støyt i...».

- Vi har i løpet av fjoråret fått 17 nye ansatte hvorav flere lærlinger. Vi forventer videre vekst og søker flere medarbeider også i 2020. Alle ansatte har stått på igjennom hele året og har gjort en fantastisk jobb, derfor er det med stor glede vi tildeler alle 140 ansatte i ACEL AS og ACEL Baltic UAB en bonus tilsvarende en halv månedslønn, sier Klaus Kjerstad, administrerende direktør i ACEL AS. Han legger også til at vi i løpet av forsommeren skal samle de ansatte i selskapet, med følge på en hyggelig utflukt over tre dager for å feire det gode resultatet og selskapets 15 års-jubileum.

- Vi er inne i den mest spennende perioden innen elektro siden oppfinnelsen av lyspæren, mener forretningsutvikler i ACEL gruppen, Kjell-Christian Krohn Dale. Med teknologiutvikling og et økt fokus på bærekraft og energieffektivitet åpner det seg enorme muligheter for kostnadsbesparende optimalisering av anlegg på land og til havs. Det strekker seg fra el-bil ladere og smarte enøk-styringer på bygg til landtilkoblinger og store batterisystemer på skip. Vi ser at en økende del av vår ordremengde kommer prosjekter som baserer seg på dette.

I løpet av 2019 etablerte ACEL sammen med partnere Høglund Power Solutions AS, et selskap som har som formål å utvikle, produsere og levere energieffektive batteri systemer til skip. Selskapet har levert, og er i ferd med å levere, flere slike systemer.

ACEL jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens klimaavtrykk, vi har et fokus mot energieffektiviserende prosjekter. Vi fortsetter vår støtte til lokale kulturtilbud, idrettsliv og Msimamo Youth Educators.

BÆREKRAFT: ACEL bidrar i et prosjekt som er med på å drive holdningsskapende arbeid blant unge i Tanzania. FOTO: ACEL

Msimamo har som formål å drive holdningsskapende arbeid rettet mot barn og unge i noen av de aller fattigste og ressurssvake områdene i Dar es Salaam, Tanzania. Msimamo tilbyr over 1 200 barn sportslige og kulturelle aktiviteter hvor betydningen av helse, tilhørighet, vennskap og personlig integritet formidles igjennom lek og idrett.

 

Kilde: Pressemelding fra ACEL

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064