23948sdkhjf

Storkontrakt for Uptime

UPTIME International AS (UPTIME) er tildelt en kontrakt fra Eiffage Génie Civil Marine for leveranse av tilkomstløsning for LNG Hub Marine Terminalen for Greater Tortue Ahmeyim LNG-prosjektet til BP, lokalisert 10km utenfor kysten av Senegal og Mauritania.

Det går fram av en melding.

Les også: Signerte aluminiumskontrakt verdt 100 millioner

UPTIME skal konstruere og levere tilkomst løsning mellom LNG Hub terminalen og FLNG fartøyet. Leveransen vil bestå av to store bevegelseskompenserte gangbroer, pidestaller og trappetårn. Løsningen bygger på UPTIMEs 40 års erfaring med bevegelseskompenserte løsninger for offshore bruk. Prosjektet vil starte opp umiddelbart og har en forventet varighet på 12 måneder.

Åge Højmark, administrerende direktør i UPTIME International AS sier i en uttalelse;

- Vi er veldig fornøyd med å bli tiltrodd denne kontrakten fra Eiffage Génie Civil Marine. Kontrakten gir oss en solid ordrebok, forutsigbarhet for våre ansatte og ikke minst et godt grunnlag for videre satsing og vekst. Denne kontrakten illustrerer UPTIMEs sterke stilling når det gjelder bevegelseskompenserte løsninger for Olje og Gass segmentet, selv om Offshore Vind i de siste årene har vokst til å bli en betydelig del av vår omsetning. Det har vært en laginnsats å få denne kontrakten i land, og hele laget gleder seg nå til å komme i gang og er fokusert på å levere prosjektet.

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094