23948sdkhjf

Energy:Connected går for annethvert år

Energikonferansen Energy:connected på Fornebu vil arrangeres annethvert år fremover, i stedet for årlig. 

Les også: Vellykket møte mellom industri og universitet

– Energy:connected er rett og slett blitt for stor til å være så liten, sier daglig leder Preben Strøm i Energy Valley.

Den populære energikonferansen og utstillingen, Energy:connected, som frem til nå har vært et årlig samlingssted på Fornebu for aktører fra hele verden, vil fremover avholdes annethvert år. Samtidig styrkes tilstedeværelsen under ONS i Stavanger og OTC i Houston.  Energy.connected, også kjent som Subsea Valley Conference, SSV-konferansen eller bare «messa», vil bli arrangert neste gang i 2021.

– Kjært barn har mange navn, og konferansen og utstillingen på Fornebu har vært en kjempesuksess fra den spede oppstart for mange år siden. Samtidig er det et ressurskrevende arrangement å holde i for en liten organisasjon. For å opprettholde den kvaliteten vi er så kjent for og stolte av, ønsker vi derfor å ta ned frekvensen på Energy.connected, slik at den nå avholdes annethvert år. Det vil gi en enda bedre opplevelse for publikum, utstillere og foredragsholdere, sier daglig leder Preben Strøm i Energy Valley.

Energy:connected ble sist arrangert i april i 2019, og er et samlingssted for beslutningstakere, ingeniører, teknologer og eksperter fra den globale energi- og teknologiindustrien, med et omfattende faglig program og stort utstillingsområde. Konferansen har vokst fra 250 til 2.500 delegater på få år, og regnes i dag som en av de ledende energikonferansene i Norge og Europa.  

Les også: Subsea Valley blir Energy Valley

Steven Foss og Jan Fredrik Carlsen, CEO`s i henholdsvis Fosstech og Optime Subsea, begge mangeårige medlemmer i Energy Valley og årlige utstillere på Energy:connected, er positiv til omleggingen. 

– Energy:connected er på kort tid blitt en anerkjent og viktig møteplass for industrien, og det er viktig for oss å være til stede på en slik arena. Samtidig er det veldig ressurskrevende for oss som selskap å skulle være tilstede både på Energy:connected, OTC og ONS som ligger så tett opptil hverandre. Dette blir nå betydelig lettere, sier Foss og Carlsen. 

Strøm forteller at svært mange av medlemsbedriftene i Energy Valley og andre samarbeidspartnere, også deltar på ONS i Stavanger annethvert år. ONS arrangeres i 2020, og Energy Valley vil fra og med i år styrke sin tilstedeværelse under arrangementet i Stavanger. Årets stand i Stavanger vil være rekordstor, med flere arrangementer for og med industrien og politiske miljøer. 

Steven Foss og Jan Fredrik Carlsen, CEO`s i henholdsvis Fosstech og Optime Subsea, begge mangeårige medlemmer i Energy Valley og årlige utstillere på Energy:connected, er positiv til omleggingen. 

– Energy:connected er på kort tid blitt en anerkjent og viktig møteplass for industrien, og det er viktig for oss å være til stede på en slik arena. Samtidig er det veldig ressurskrevende for oss som selskap å skulle være tilstede både på Energy:connected, OTC og ONS som ligger så tett opptil hverandre. Dette blir nå betydelig lettere, sier Foss og Carlsen.    Strøm forteller at svært mange av medlemsbedriftene i Energy Valley og andre samarbeidspartnere, også deltar på ONS i Stavanger annethvert år. ONS arrangeres i 2020, og Energy Valley vil fra og med i år styrke sin tilstedeværelse under arrangementet i Stavanger. Årets stand i Stavanger vil være rekordstor, med flere arrangementer for og med industrien og politiske miljøer. 

– Vi skal ha med oss 25 av medlemmene våre til ONS som utstillere på vår stand, i tillegg til at svært mange av våre større medlemmer har egne stands, sier Strøm. Han mener at Energy Valley med dette bedre tilpasser seg medlemmenes behov. 

Et annet viktig aspekt er at Energy Valley vokst til å bli den nest største representerte region fra Norge til The Offshore Technology Conference (OTC) i Houston, sier Strøm.  OTC er verdens største møteplass for energibransjen som arrangeres årlig i mai måned.

Vi skal fortsatt levere på vårt mandat og oppdrag som en nasjonal klynge for energiteknologi ved å være til stede med våre medlemmer på sentrale arrangement i inn- og utland, avslutter Strøm.

Kilde: Pressemelding fra Energy Valley

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109