23948sdkhjf

Pipelife-sjef fikk lokal prestisjetung pris

Kjell Larsen, sjef for Pipelife Norge, har mottatt Orkideprisen. Dette er en pris som skal motivere til særlig innsats for tiltak som kommer hele Nordmørsregionen til gode.

Dette skriver Nordmøre Regionråd Orkidé i en pressemelding torsdag.

ORKidéprisen deles ut årlig under Nordmørskonferansen av Orkidé – Nordmøre Regionråd.  Den skal motivere til særlig innsats for tiltak som kommer hele Nordmørsregionen til gode på områder som; næringsutvikling, kompetanseutvikling, bedriftsutvikling, positiv markedsføring av regionen utad og/eller innad samt innen samarbeidstiltak. Prisen deles ut for 29. gang.

Kjell Larsen har jobbet i Pipelife Norge AS i 40 år, og etter 25 år som øverste sjef for selskapet i Norge, vil han fra 2021 gå inn i ny rolle som «bærekraftssjef» for å jobbe videre med utviklingsprosjekter i selskapet.

Det har vært en eventyrlig reise og hardt arbeid fra Martin Botten startet plastrørproduksjon i Surnadal i 1969 til at Pipelife Norge er blitt Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør som benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner. Selskapet har tre fabrikker i Norge, rundt 300 ansatte og omsetter for over 1 milliard kroner.

I år feirer selskapet 50 årsjubileum, og hovedkontoret er fortsatt i Surnadal. Pipelife Norge AS fikk også prisen som årets bedrift i Møre og Romsdal i 2019.

Kjell Larsen har som leder hatt kontinuerlig fokus på utvikling og omstilling som helt sentralt for å styrke selskapets konkurransekraft, og for å kunne utvikle attraktive arbeidsplasser i egen kommune og region. Pipelife Norge er en innovativ kompetansebedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal, og investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Selskapet har store ambisjoner for sin medvirkning til det grønne skiftet; – de vil være med på å bidra til å løse miljø- og klimautfordringer som verden står overfor.

Kjell Larsen har ledet og profilert bedriften på en veldig god og tydelig måte i mange år. Han har også engasjert seg sterkt i arbeidet for likeverdige konkurransevilkår og bedre rammebetingelser for nærings- og samfunnslivet lokalt, regionalt og nasjonalt.

Årets vinner oppfyller alle kriterier til ORKideprisen på en overbevisende måte.

Med tildeling av Orkideprisen til Kjell Larsen ønsker Nordmøre å gi uttrykk for sin anerkjennelse og at vi er mektig imponert – og stolt – over utviklingen av Pipelife Norge hvor han har vært en helt sentral drivkraft.

 

Kilde: Pressemelding Nordmøre Regionråd Orkidé

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093