23948sdkhjf

Nok en kontrakt for Viknaslipen

Viknaslipen AS undertegnet i forrige uke kontrakt om bygging av en 15 meter lang arbeidsbåt som i hovedsak skal benyttes til notvasking.

- Kunde er Emilsen Fisk AS, og for oss er det bestandig hyggelig å bli vist denne tilliten fra lokale næringslivsaktører. Fartøyet er også designet lokalt, av Marin Design på Kolvereid, og vi benytter i hovedsak lokale underleverandører under byggeprosessen, sier daglig leder i Viknaslipen, Stig Morten Paulsen i en pressemelding. Verftet har tidligere levert katamaranen «Perlen» til samme rederi.

– Vi er veldig fornøyde med «Perlen». Samarbeidet med Viknaslipen under bygginga gjorde at vi valgte dem igjen. Ved å velge et lokalt verft gjør vi det lettere å følge opp og gjøre vurderinger underveis, sier teknisk leder Ronny Emilsen i Emilsen Fisk.

Med den nye båten vil selskapet øke kapasiteten ved sine anlegg betraktelig.

– Vi øker også biosikkerheten i henhold til strengere krav, og mannskapet får flotte fasiliteter ombord i «Lønningdal», som båten skal hete, avslutter Ronny Emilsen.

- For oss i Viknaslipen AS betyr denne kontrakten mye, dette er den andre kontrakten vi signerer på få uker. Samlet har disse en verdi på like under 40 millioner kroner,, og begge kontraktene er inngått med kunder som også tidligere har fått levert båter fra oss. Vi er stolte og ydmyke over tilliten de viser oss, alle våre ansatte ser frem til videre samarbeid med rederier og mannskap. Samlet sett har vi nå 104 millioner i ordrereserve, noe som igjen sikrer full drift til oktober 2021, så vi ser lyst på framtida i Hansvika, sier Stig Morten Paulsen i Viknaslipen.

 

Kilde: Pressemelding fra Viknaslipen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.113