23948sdkhjf

Norske NOHA vokser i Sverige

Brand & Industriskydd og Secunova Gruppen har blitt en del av NOHA, og styrker dermed NOHAs posisjon som en av de ledende leverandører av brannsikkerhet og service i Norden.

Dette skriver NOHA i en pressemelding.

De svenske selskapene Brand & Industriskydd (B&I) og Secunova Gruppen signerte med NOHA i desember 2019. Brannsikkhetsselskapet B&I ble etablert i 1991, og tilbyr sikkerhetsløsninger, rådgivning og service, mens Secunova Gruppen er en landsdekkende sikkerhetsleverandør som tilbyr innovative løsninger innen brannsikring.

-NOHA har tidligere hatt en ledende posisjon i Sverige, men etter en turbulent periode med flere eierskifter mellom 1999 og 2012 mistet vi den posisjonen. Etter å ha kjøpt opp Vivestra i fjor, og nå B&I og Secunova Gruppen, begynner vi å gjenvinne strukturen vi trenger for å ta tilbake posisjonen vi hadde på 90-tallet, sier Frode Lemvik, som er adm. dir. i NOHA i pressemeldingen.

I februar 2019 ble det svenske serviceselskapet Vivestra en del av NOHA. Avtalen ble et godt fundament for satsingen om å bli den ledende leverandøren av brannsikkerhet og service i Norden. Den nye avtalen med B&I og Secunova Gruppen støtter denne satsingen, heter det videre i meldingen. Dette tar NOHA fra en regional til en nasjonal aktør i Sverige, og vil dermed ha sju lokasjoner i Sverige.

-Dette er et spennende steg for Brand & Industriskydd Gruppen. Vi opererer i et stadig mer konsolidert marked, og det var viktig for oss å velge riktig partner å vokse med. Det føltes naturlig å gjøre det samme som Vivestra. Nå ser jeg fram at vi sammen med NOHA når neste nivå, sier Mikael Kindblom. Han er adm. dir. i de to selskapene som nå er kjøpt opp.

NOHA ble etablert i 1924, og er Norges ledende leverandør av brannsikkerhet og service til næringsbygg og industri. De siste årene har NOHA fokusert på å modernisere driften, fortsette å levere kvalitetsprodukter og styrke NOHAs posisjon i det nordiske markedet.

-Vi opplever en spennende tid med vekst, og vil fortsette arbeidet med å identifisere selskaper i Norden som vil bli en del av vår voksende gruppe, sier Lemvik avslutningsvis.

Kilde: Pressemelding fra NOHA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08