23948sdkhjf

Aker Solutions med Australia-kontrakt

Aker Solutions ha vunnet en kontrakt for å levere subsea kontrollsystemer for det australske prosjektet Beach Energy’s Otway fase 4 og 5.

- Denne tildelingen viser at Aker Solutions er ledende på teknologiske subsea kontrollsystemer og at vi klarer å møte de komplekse kravene fra kundene i regionen, sier Aker Solutions’ landansvarlig i Australia, Greg Ross. Han sier at dette er selskapets første samarbeid med Beach Energy i Australia og at man ser fram til ytterligere samarbeid i årene som kommer.

Ordren inkluderer sju sett med Vectus subsea kontrollmoduler (SCM) som vil gjøres kompatible med eksisterende topside MCS og EPU. I tillegg vil Aker Solutions også levere testutstyr. Aker Solutions’ Vectus SCM vil bli integrert med subsea juletrær på Otway-feltet, og leveransene vil skje fra Aker Solutions’ lokasjoner i Reading i Storbritannia, Port Klang i Malaysia og Curitiba i Brasil.

Otway-prosjektet i Australia består av to ulike gassfelt som er forbundet med en plattform som jobber mot dyp på 100 meter. Hele prosjektet er koblet til Otway Gassfabrikken i Victoria på fastlandet.

Leveransene av kontrollsystemene vil begynne i første kvartal i år. Verdien på kontrakten er ikke opplyst fra partene.

Otway gassfelt vil gi strøm til husholdninger og næringsliv i staten Victoria i flere år framover.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109