23948sdkhjf

TESS åpner servicesenter på Eldøyane

Store framtidsplaner, i tillegg til sterke ønsker fra kunder, førte TESS til Eldøyane Næringspark. Tirsdag 7. januar åpner dørene til det nye servicesenteret.

Avdelingsleder Per Øystein Rygg skal drifte servicesenteret, sammen med kundeansvarlig Jan Ivar Olsen fra tidligere AEO. Per Øystein Rygg er HMS-ingeniør og har lang erfaring med slanger. Jan Ivar Olsen har i over 18 år spesialisert seg på salg av festemateriell og drift- og vedlikeholdsprodukter i AEO.

Les også: – TESS har vært en viktig støttespiller

Etter oppkjøp av AEOs varebeholdningen ble alt fraktet til de nye lokalene. Disse varene selges med gode tilbud de to første ukene fra åpningsdagen. Servicesenteret skal også ha god beholdning av slanger og fittings fra TESS.

Eldøyane Næringspark er et stort industriområde på Stord som inkluderer mange spennende bedrifter.

TESS blir blant annet nabo til Kværner Stord, og ser en spennende tid i møte med å jobbe så tett på både nye og eksisterende kunder.

– Det er også mye skipsanløp til Stord-basen. En biogassfabrikk er under planlegging og vil bli oppført i løpet av de neste årene, forteller Ingunn Huseth Kvarven, som har jobbet tett med oppstarten av det nye servicesenteret. Kvarven er til daglig avdelingsleder ved TESS Stord.

 

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.078