23948sdkhjf

Otto Olsen med nytt oppkjøp

Otto Olsen AS har inngått en avtale om overtagelse av samtlige aksjer i NHS Transmisjoner AS.

NHS Transmisjoner AS er i hovedsak en leverandør av tilbehørsprodukter for hydrauliske og mekaniske transmisjoner, bl.a. akselkoblinger, mellomflenser, oljekjølere og splinehylser.

- Vi er glade for at de produkter vi har representert i 20 år vil leve videre i Otto Olsen AS. Vi er overbevist om at dette er til det beste for både oss og våre samarbeidspartnere, sier Harriet Nilsson i NHS Transmisjoner.

Produktene til NHS Transmisjoner vil utfylle og komplettere det eksisterende sortimentet til Otto Olsen, som i dag er en leverandør av tekniske produkter som tetninger, teknisk gummi, slanger, plast og transmisjonsprodukter.

TILBEHØR: NHS Transmisjoner AS er i hovedsak en leverandør av tilbehørsprodukter for hydrauliske og mekaniske transmisjoner, bl.a. akselkoblinger, mellomflenser, oljekjølere og splinehylser. FOTO: NHS TRANSMISJONER

- Denne sammenslåingen vil styrke vår posisjon som en sterk aktør i det norske markedet og gi våre kunder tilgang til et bredere produktsortiment fra en og samme kilde, sier administrerende direktør i Otto Olsen, Kjetil Høgbakken.

NHS Transmisjoner AS vil inntil videre drive virksomheten som tidligere, men målet er at selskapet og dets ansatte skal fusjoneres inn i Otto Olsen AS i løpet av første kvartal 2020.

 

Kilde: Pressemelding fra Otto Olsen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125