23948sdkhjf

Brannårsak fortsatt ikke funnet

I januar i år omkom en mann ansatt i Namdal Plast i en brann i et smoltanlegg i Laksefjorden. Politiet opplyser at de ennå ikke har klart å finne brannårsaken.

Det er NRK som har fått tilgang til politirapporten etter brannen, som oppsto i et industriområde i Laksefjorden i januar i år. En 35 år gammel ansatt i Namdal Plast AS omkom. Han skulle utføre reparasjonsarbeid i anlegget, som eies av Laksefjord AS. Mannen ble funnet et par dager i brannruinene. Han kom seg ikke ut av bygget.

Det var fire mann ved anlegget da brannen brøt ut. Tre av dem kom seg ut, mens mannen i 30-årene fra Trøndelag ble fanget i bygget som raste sammen i brannen. Brannen oppsto i to bygg hos en lakseoppdretter i Friarfjord i Finnmark.

Brannen ble beskrevet som både kraftig og dramatisk, og den startet i et industribygg som brant ned søndag. Det andre bygget sto i full fyr.

Til vanlig jobber det 54 personer ved anlegget.

Det er Laksefjord AS som eier anlegget. Dette selskapet er igjen 100 prosent eid av Lerøy Aurora AS, som igjen er heleid av Lerøy Seafood Group ASA.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125