23948sdkhjf
>

Båt nummer to fra Hukkelberg Boats til Lerøy Aurora

Nok en personbefordringsbåt av typen Flying Fish 30Z Seawork Shuttle er overlevert til Lerøy Aurora.

Etter gjennomførte sjøprøver ble bygg nummer 189 «HAVSULA» hentet opp fra verftet på Aukra tirsdag 26.11.2019. Båten skal stasjoneres ved Lerøy Aurora sin avdeling på Skjervøy og betjene anlegg ved Vorterøya.

Les også: Hukkelberg med nye båtmodeller

Nybygget er identisk med søsterskipet «HAVELLA» som i dag opererer i området utenfor Tromsø. Tøffe forhold krever en stabil og driftssikker båt hvor sjøegenskaper, robust konstruksjon og lang levetid har stått sentralt under utviklingen av designet.

De to søsterskipene er modeller av Hukkelberg sin Flying Fish Z-serie - et modulært design som gir stor fleksibilitet med tanke på fremdriftsløsninger, størrelse og funksjonalitet. Båtene tilbys med twin vannjet, hekkaggregat og outboard motorer alt etter kundes ønske og behov. De produseres i lengder fra 8 til 11,5 meter og kan utrustes til en rekke ulike formål fra personelltransport til dykking.

Brukervennlighet og et godt arbeidsmiljø for mannskapet er viktige kjennetegn for Z-serien.

- Båtene har walkaround-dekk, utvendig styreposisjon, isolert styrhus i lettvekts komposittmateriale med gode støydempingsegenskaper, samt fulldempede RECARO stoler til alle om bord. Inneklima, ergonomi og sikkerhet er forsøkt ivaretatt på best mulig måte sier Øyvind Hukkelberg, leder i Hukkelberg Boats.

- At vi får levere nok en personbefordringsbåt til Lerøy Aurora, er en tillitserklæring for er veldig stolte av. De krevende værforholdene i området båtene skal brukes i viser at båtene våre tåler tøff behandling og har de egenskapene som trengs for å operere i et slikt miljø, sier Thomas Breivik, Salgsleder i Hukkelberg Boats, som legger til at havbruksnæringen er meget viktig for der virksomhet.

- Vi er svært glade for de ringvirkninger den skaper inn mot vår del av leverandørindustrien i Norge, sier han.

Kilde: Pressemelding fra Hukkelberg Boats

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.218