23948sdkhjf

Flere brudd fra Equinors side

Det er funnet graverende feil og regelbrudd på mange av Equinors anlegg. Nå må selskapet møte hos Miljødirektoratet for å forklare seg.

Det er Dagens Næringsliv (DN) som skriver dette.

Miljødirektoratet er spesielt bekymret for at feilene og manglene som er blitt avdekket på Equinors anlegg, ikke er blitt rettet opp etter gjentatte tilsyns.

– Dette er et ledelsesspørsmål. Her er det noen som ikke har gjort jobben sin, sier Bjørn Bjørnstad, leder for tilsynsavdelingen i Miljødirektoratet, til DN. Han legger til at han mener ledelsen må ta ansvar, og ikke bare de ute på installasjonene.

Bjørnstad sier til avisa at bruddene direktoratet har avdekket skjer på flere felt på norsk sokkel, og ta det er Equinor som har mandatet til å håndtere og rydde opp i dette.

- Derfor vil vi at de skal redegjøre for hvorfor det er blitt slik og hva de skal gjøre for å bedre situasjonen, sier Bjørnstad.

Equinor sier at de vil svare på spørsmålene fra direktoratet.

– Vi har mottatt brevet fra direktoratet. Spørsmål som direktoratet ønsker besvart, er det viktig for oss å oppklare og få redegjort for, sier pressetalsmann Morten Eek i Equinor til DN.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172