23948sdkhjf

Investerte 60 millioner i nye lokaler

I oktober åpnet Norsk Ståls nye anlegg på Kverneland utenfor Stavanger. Selskapet har investert 60 millioner kroner i de nye lokalene.

Tirsdag 1. oktober ble lysene slukket for siste gang i Lagerveien 18 på Forus i Stavanger. De 20 ansatte hadde dagene før gjort en iherdig innsats for å flytte inn i de nye, flotte lokalene til Norsk Stål i Kverneland Næringspark.

Det nye anlegget rett utenfor Stavanger vil hovedsaklig betjene kunder innen olje, gass og maritim industri. Lokalet består av hele 5500 kvadratmeter til kontor og lager/produksjon.

Slik har Norsk Stål fått Norges største lager for offshore- produkter.

Hele 60 millioner kroner har blitt investert i det nye anlegget på Kverneland. Majoriteten av lokalet er selvfølgelig bygd i stål, mens kontordelen er laget av betong.

INVESTERING: 60 millioner kroner i inveteringer har Norsk Stål brukt på sitt nye bygg i Kverneland utenfor Stavanger. FOTO: MAY LINDA SCHJØLBERG/LOTHE SOLUTIONS

I tillegg til selskapet nye lokaler på Kverneland, har man en egen avdeling som betjener bygg og anleggs-industrien i samme område. I tillegg til salg av armering og tilbehør, tilbys tjenester som kapp og bøy.

«Kombinasjonen av disse spesialiserte avdelingene sørger for at Norsk Stål har en sterk tilstedeværelse i Stavanger-området», skriver selskapet.

 

Kilde: Norsk Stål

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094