23948sdkhjf

Falt fem meter – alvorlig skadet

En mann om bord på fiskebåten «Emma» ble fredag alvorlig skadet da han falt fem meter ned. Tilstanden ble i helgen karakterisert som alvorlig.

Mannen i 50-årene skal ha vært svært uheldig og trådd feil og falt ned i den minste av lukene om bord i fiskebåten «Emma» på fredag. Han falt stygt og slo seg kraftig, men ambulansepersonell kom raskt til stedet, og fikk bragt ham til sykehus.

Arbeidsulykken skjedde på Skjervøy i Troms fylke, og fartøyet eies av rederiet Nybonia Hav. Kolleger skal ha vært vitne til fallet og til skadene mannen pådro seg. Han ble operert lørdag og eieren rederiet sier til Nordlys, som omtalte saken i helgen, at operasjonen var vellykket, og at fiskeren er utenfor livsfare.

-Han var svært uheldig, men samtidig er det bra at det ikke gikk verre. Det var et stygt fall, sier rederieieren til Nordlys, som er en god venn av den skadede.

Skipperen om bord på fiskefartøyet skryter av nødedatene som kom raskt til stedet.

Operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Eirik Kileng, opplyser til Nordlys lørdag formiddag at det er opprettet sak, og at den vil etterforskes videre til uka.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
ECOFIVE-trålaren ble "Årets Skip 2023"
HAV Group satser på grønn omstilling for nærskipsfart
Stortinget sier ja til Aker BPs store utbyggingsprosjekter
SE VIDEO: Flyvende bil til himmelen i ny visjon for urban mobilitet
Kongsberg Maritime vinner Nor-Shippings 2023 Next Generation Ship Award
Skal behandle 600 kvm med stål
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.297