23948sdkhjf

Legger ned i Norge – ansatte mister jobbene

Swire Pacific Offshore (SPO) opplyser at de vil stenge sin norske virksomhet fra februar neste år.

Dette skriver subseaworldnews.com.

Den norske avdelingen av SPO går under nav et Swire Seabed og består av tre datterselskaper: Swire Seabed Subsea, Swire Seabed Shipping og Swire Seabed Sea.

- Det er en svært vankelig beslutning å ta og stenge ned vår norske virksomhet i Bergen, men den pågående omstruktureringen i markedet gjør dette dessverre nødvendig, sier Peter Langslow. Han er administrerende direktør for SPO.

Han legger til at Swire Seabeds ansatte i Norge har lagt ned et svært godt arbeid gjennom flere år, og vil takke for den jobben som er gjort.

- Den har vært svært profesjonell, sier han.

Før det ble gjort kjent nylig at Swire Seabed skal legge ned i Norge, har selskapet hatt tett dialog med de ansatte og deres representanter, og morselskapet SPO har også uttrykt at de ønsker å hjelpe de som nå mister jobbene sine med å finne nye arbeidsplasser.

IMR og lettere construksjonsfartøy, som for tiden administreres av Swire Seabed, vil heretter bli operert og administrert fra SPOs hovedkontor i Singapore. Dette betyr at fartøyene vil bli flagget over til Singapore fra Norge.

SPOs OSV-service og offshore havvind-operasjoner vil ikke bli berørt av de endringene som nå foretas, og som vil være effektuert ved utgangen av februar 2020.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11