23948sdkhjf

Statnetts HMS-pris til Nexans

Godt HMS-arbeid på gjennom fem år på NordLink-prosjektet ligger bak Statnetts tildeling av Sikker-prisen for 2019 til Nexans Norway.

- Nexans har levert et krevende og komplisert kabelprosjekt. De har både levert på våre HMS-forventninger og på kvalitet og kostnad, sier konserndirektør Peer Olav Østli i Statnett som delte ut selskapets HMS-pris, Sikker-prisen. -De gode resultatene er oppnådd gjennom et godt og åpent samarbeid, god planlegging, flinke medarbeidere og et veldokumentert styringssystem.

Prisen deles ut i forbindelse med Statnetts Høstkonferanse i dag, tirsdag 5. november.

- Det betyr svært mye å få denne anerkjennelsen fra Statnett. Sikkerhet har høyeste prioritet for oss i alle ledd av prosjektgjennomføringen, fra produksjon i fabrikk, til installasjon til havs og på land. Tusen takk til Statnett for prisen og tusen takk til alle våre ansatte som til sammen har jobbet 1,3 millioner timer på NordLink-prosjektet, og for de gode resultatene de har skapt. Det sier Ragnhild Katteland, administrerende direktør i Nexans Norway i en kommentar.

Nexans har produsert og installert kabler på mellomlandsforbindelsen NordLink mellom Norge og Tyskland. Totalt har de installert 730 km sjøkabel i norsk og dansk sektor, i tillegg til muffestasjon og mikrotuneller i Vollesfjord. Kabelforbindelsen skal etter planen settes i kommersiell drift i 2021.

Statnett deler årlig ut en pris for god HMS-innsats til en av sine leverandører som har utmerket seg på området.  I tillegg deler selskapet også ut en intern Sikker-pris til personer, grupper eller organisasjonsenheter i Statnett. Den interne prisen for 2019 deles ut senere i høst.

- For oss i Statnett står hensynet til helse, miljø og sikkerhet øverst på agendaen hver dag. Gjennom Sikker-prisen ønsker vi å rette søkelyset på og anerkjenne gode prestasjoner, forteller Østli. Det er prestasjoner innen et eller flere av områdene helse og arbeidsmiljø, miljø og klima, elsikkerhet eller informasjonssikkerhet som legges til grunn for prisen.

 

Kilde: Pressemelding fra Statnett

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078