23948sdkhjf

Muri går av i Akva Group

På en dag hvor oppdrettsnæringen har vært mye i mediebildet, kommer meldingen om at Hallvard Muri fratrer stillingen som adm. dir. på dagen i Akva Group.

Akva Group skriver i en melding at Knut Nesse tar over, og at selskapet «kjører videre med full fart». Muri fratrer altså stillingen som administrerende direktør med umiddelbar virkning. Det var under et styremøte i slutten av forrige uke at det ble gjennomført en tosidig evaluering, der styret og Muri ble enige om at det skal foretas en «stafettveksling», der Muri overlater direktør-pinnen til Knut Nesse. Han vil inntil videre bli midlertidig adm. dir.

Les også: Ny fôrflåte fra AKVA Group

Nesse har lang fartstid i oppdrettsbransjen, og kjenner Akva Group. Han har blant annet sittet i styret i et halvt års tid.

TAR OVER: Knut Nesse tar over som adm. dir. i Akva Group midlertidig. FOTO: AKVA GROUP

Nesse opplyser at han skal lede et strategiarbied som skal gå over noen måneder, og etter dette vil det bli bestemt hvordan selskapet skal styres videre.

Den midlertidige administrerende direktøren sier at han skal lede et strategiarbeid som vil gå over flere måneder, og deretter vil selskapet ta en vurdering på hvordan selskapet vil styres videre.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.129