23948sdkhjf

Ukas vits: Hardt arbeid – utsatt for mye slit

Få en god start på uka med et morsomt innslag fra redaksjonen i Metal Supply.

Her er 10 måter du kan bruke til å understreke, hvor hardt du arbeider for virksomheten:

1. Gå aldri rundt uten en haug med papirer i hånden: Folk med papirer i hånden likner på travle medarbeidere på vei til et møte. Tomhendte medarbeidere ser ut til å være på ve til kantina. Samtidig bør du ta med deg masse papirer med hjem fra jobben for å gi et inntrykk at du arbeider mer enn det du egentlig gjør.

  1. Bruk PCen til å se travel ut: Hver gang du bruker en PC, likner det på arbeid. Du kan sende personlige e-mails, chatte og surfe, og likevel likner det på arbeid. Hvis du blir tatt på fersk gjerning av sjefen så bare sier du, at du er i gang med å lære ny software, som kan spare bedriften for flere tusen kroner.
  2. Rot på skrivebordet: Kun toppledere kan slippe av sted med et tomt skrivebord. For oss andre ser det ut som om, vi ikke arbeider nok. Bygg store hauger med papirer. Andre kan ikke se forskjell på siste års oppgaver, og de du skal gjøre i dag; det er mengden som teller.
  3. Telefonsvarer: Besvar aldri telefonen din, men la den gå på telefonsvarer. Hvis noen ringer til deg, er det fordi, de vil ha deg til å utføre en oppgave. Sorter alle dine anrop, og hvis det lyder som noe som innebærer jobb, så ring tilbake i lunsjpausen, når du vet at den andre ikke er på kontoret sitt.
  4. Se utålmodig og irritert ut: Ved å se utålmodig og irritert ut gir du et inntryk av å ha det travelt.
  5. Gå sent hjem fra jobb: Spesielt når sjefen er til stede, er det en god ide å ta seg sent hjem. Sørg for at gå forbi sjefens kontor på vei ut og send viktige e-mails på merkelige tidspunkt.
  6. Sukk: Øv deg på å sukke når det er mange kolleger rundt deg for å gi et inntrykk av at du er under hardt press.
  7. Store stabler: Det er ikke nok å ha store stabler med papir liggende på skrivebordet. Møbler hele kontoret med store stabler av bøker – tjukke PC-manualer er best.
  8. Øk ordforrådet ditt: Les noen datamagasiner og sjekk ut produktnyhetene. Bruk glosene med rund hånd, når du snakker med sjefen. Husk, han behøver ikke å forstå hva du sier, bare det lyder imponerende.
  9. Og viktigst av alt: Send ikke denne lista videre til sjefen ved en feil!

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.39