23948sdkhjf

Leverte båt til Grieg Seafood

Første av to nybygg levert fra Viknaslipen til Grieg Seafood.

Onsdag 23.oktober satte ansatte i Grieg Seafood kursen nordover mot Hammerfest med den første av to servicebåter som selskapet får bygd ved Viknaslipen i Hansvika. 

Byggenummer 53 ved verftet i Vikna har fått navnet «Lysholmen», er 14,96 meter lang og 7 meter bred. Skroget er et enkeltskrog og båten er designet av Marin Design AS.

-Total byggetid har vært cirka sju måneder, og vi er spente på mottakelsen hos Grieg Seafood da vi har stor tro på båttypen, og ser for oss at den blir attraktiv i næringa med sin gode stabilitet, romslige løsninger og ikke minst den høye krankapasiteten. Dette er enkelt oppsummert en av de mest fleksible servicebåtene vi har produsert, sier daglig leder i Viknaslipen, Stig Morten Paulsen.
Teknisk sjef Willy Johansen i Grieg Seafood hadde følgende uttalelse om fartøyet i byggeprosessen.

- Vi har vært svært fornøyde med samarbeide med Viknaslipen, som fremstår som profesjonelle og lette å forholde seg til. Vi opererer ganske ofte i røft farvann, og denne båttypen har vist seg å være meget bra under slike forhold, oppsummerte han

-Vi jobber videre med å ferdigstille søsterskipet «Storholmen», som er planlagt levert Grieg Seafood i mars 2020, sier Paulsen.

Kilde: Pressemelding fra Viknaslipen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094