23948sdkhjf

Nær 17.000 besøkende på OTD

- Dette er den beste OTD-messen på mange år, smiler adm. dir. for Offshore Technology Days, Odd Eide Knudsen. Nær 17.000 besøkte messen i Stavanger de to dagene OTD varte.

- Jeg så det allerede første dagen. Dette var en bedre messe på lenge. Folk pratet og gjorde business. Tonen har vært optimistisk hele tiden, sier Odd Eide Knudsen, som fredag etter messen kunne levere knallgode besøkstall: Nesten 17.000 fant veien til Stavanger Forum som 16 og 17. oktober. 16.954 besøkende for å være helt korrekt. Det er sterk oppgang fra de foregående messene, som har vært preget av oljeprisfallet og en negativ trend også i bransjen.

FORNØYD: Odd Eide Knutsen i OTD er mer enn fornøyd etter at nær 17.000 besøkende var innom messa i Stavanger i forrige uke. FOTO: MORTEN DAHL

- Har dere noen nye planer for OTD i 2020?

- Vi kommer til å fortsette som i år, og satser videre på det som vi vet virker og er positivt for leverandørene og de besøkende. Vi kommer til å ha sterkt fokus på seminarbiten neste år. Årets «Digitalization Day» med sine mange foredrag den første dagen var en ubetinget suksess, sier Eide Knudsen.

- Oljebransjen blir av mange miljøengasjerte ungdommer sett på som en klimaversting. Hvilken rolle kan OTD ha for å få til en endring av denne trenden?

- Generelt må det norske folk ta innover seg hva norsk oljebransje har betydd for nasjonen de siste 50 årene. Selskapene som driver på norsk sokkel, er svært bevisst på dette som angår miljø og klima. Det vil foregå en videre teknologiutvikling, og på OTD viser svært mange av ustillerne ut ny teknologi som vil bidra til en «renere oljeproduksjon», svarer Eide Knudsen.

Som vanlig ble Oktoberfesten en stor suksess. 2000 mennesker fant veien til Vikinghallen onsdag kveld. Her var Åge Steen Nilsen konferansier for kvelden, i tillegg til å synge et knippe Queen-låter, slik han gjorde året før i Bergen. I tillegg fikk de frammøtte se en ABBA-tribute og de lokole heltene i Stavangerkameratene.

Odd Eide Knudsen kan allerede notere seg for en solid økning i antall solgte kvadratmeter til neste års OTD-messe i Bergen.

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079