23948sdkhjf

Hils på «AlexisThe Robot» på OTD

Onsdag til uka starter Offshore Technology Days (OTD) i Stavanger. Metal Supply har gått i tospann med Robotic Innovation, og serviceroboten «AlexisThe Robot» skal geleide messedeltakerne til Metal Supplys stand.

Metal Supply er mediepartner for OTD i Stavanger, og sammen med Robotic Innovation satser man på en ny måte å finne Metal Supplys stand på.

Ved hjelp av serviceroboten «AlexisTheRobot» skal besøkende få hjelp til å finne fram.

Serviceroboten, som Robotic Innovation i Stavanger har utviklet, er den samme som finnes på Stavanger Lufthavn Sola. Der går det en tilsvarende robot rundt og ved hjelp av noen tastetrykk vil roboten vise deg vei på flyplassen, for eksempel til gaten.

- På OTD skal roboten følge besøkende til Metal Supplys og Rotobic Innovations stand, sier daglig leder Annette Anfinnsen i Robotic Innovation. Hun sier at serviceroboten på Sola har vært en suksess.

FÅ HJELP: "AlexisTheRobot" har en skjerm hvor du kan bli geleidet til Metal Supplys stand på OTD.

- Ved å trykke på skjermen, og så velge språk så vil «AlexisThe Robot» guide messedeltaker til riktig stand, sier hun. Roboten er utstyrt med to skjermer, hvor den ene vil være guiden, mens den andre vil en kort informasjonsfilm om Metal Supply gå kontinuerlig.

- Roboten skal markedsføre Metal Supply ved hjelp av videoen. I tillegg til at den kan følge messedeltakeren til vår stand, så inviteres alle besøkende til å melde seg på nyhetsbrev vårt og bli med i trekningen av en middag for to til en verdi av 1000,- kroner, sier daglig leder i Nordiske Medier, Geir Ole Ørnes.

Påmeldingen til nyhetsbrevet og trekningen av middagen skjer ved at man legger igjen et visittkort på roboten.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093