23948sdkhjf

Subsea 7 kjøper opp norsk konkurrent

4Subsea, som har hovedkontor i Norge, blir kjøpt opp av Subsea 7, går det fram av en melding.

Det norske subsea-selskapet med hovedkontor i Asker, blir dermed en del av et større subsea-selskap, men i meldingen går det fram at 4Subsea vil fungere selvstendig innenfor Subsea 7. Det betyr at det norske selskapet beholder et uavhengig lederteam og vil få en egen selskapsprofil.

– Vi anser kjøpet av 4Subsea som viktig mulighet for oss til å øke vår digitale kompetanse og leveranse. 4Subseas digitale innsikt vil ha stor verdi for Subsea7, både når det gjelder kundetjenester og økt effektivitet i egne operasjoner, sier visepresident i Subsea 7, Stuart Fitzgerald, i pressemeldingen.

Ifølge meldingen vil selskapet bistå Subsea 7 med digitale løsninger, og bli en viktig bidragsyter til den pågående digitale transformasjonen, heter det i pressemeldingen.

– Vi er stolte over å bli en del av Subsea 7, og anser dette som en utmerket mulighet til å skalere våre tjenester og teknologi til et større marked, sier administrerende direktør i 4Subsea, Peter Jenkins i meldingen. Han vil fortsette i stillingen også etter oppkjøpet.

Det er i år 12 år siden 4Subsea ble etablert med hovedkontor i Asker og kontorer i Bergen, Kristiansand, Stavanger, Rio de Janeiro og Aberdeen.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097