23948sdkhjf

Ett av verdens mest bærekraftige selskap

For fjerde gang utpekes Wärtsilä til et av verdens mest bærekraftige selskap. Det viser Dow Jones Sustainibility Indces (DJSI) både i Europa og globalt.

Nyheten om at at Wärtsilä igjen er på topp når det gjelder bærekraft går fram av en pressemelding fra selskapet tirsdag.

– Å bli inkludert for fjerde gang på Dow Jones Sustainability Indices, viser at vi jobberr seriøst og langsiktig for å levere mest mulig miljøvennlige løsninger. Dette inspirerer oss til å gjøre enda mer for å oppnå målsetningen vår om å levere smart teknologi til berekraftige samfunn, sier Hans-Petter Nesse, adm.dir. for Wärtsilä Norway, i pressemeldingen.

Etter å ha blitt lansert i 1999 har Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) evaluert hvordan de største selskapene verden over leverer på det som omtales som bærekraft, og dette er den eldste rangeringen i sitt slag i verden. Lista er et viktig referansepunkt for investorer i forhold til om et selskap arbeider seriøst med klima- og miljøutfordringene verden står ovenfor.

Dow Jones-indeksen omfatter 3.500 selskap globalt, i 60 ulike næringer, og evaluerer de etter tema som økonomi, miljøvern og sosiale faktorer.

– Vi gratulerer Wärtsilä for å bli inkludert i lista, både på verdensbasis og i Europa, noe som viser at selskapet er godt rustet til å møta framtidas utfordringer knyttet til klima og miljø, sier Manjit Jus. Han er leder for ESG Ratings, RobecoSAM, som har utført undersøkelsene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125