23948sdkhjf

Norsk selskap kjøper britisk samarbeidspartner

Norske Connector Subsea Solutions (CSS) har signert en avtale om oppkjøp av Hydratight MORGRIP Connector, som har hovedkontor i Storbritannia.

Dette skriver subseaworldnews. De to selskapene er ikke helt ukjente for hverandre, da de har hatt et tett samarbeid om levering av reparasjoner av rørledninger i seks år. Men nå er det altså klart at MORGRIP Connector vil bli en integrert del av CSSs utvidede reparasjons- og modifikasjonstilbud for undervanns- og dypvannsoperasjoner i forhold til rørledningsreparasjoner. Den nye enheten betyr at selskapet nå vil ha 60 ansatte som jobber med nettopp disse tingene.

CSS har hovedkontor i Bergen.

Med dette oppkjøpet vil nå CSS kunne ta en ledende rolle som en komplett leverandør av subsea- og dypvanns rørledningsreparasjoner og kan nå dermed nå nye markeder globalt sett.

- Dette har vært et strategisk valg for å få et fotfeste i et marked som vi tror vil vokse mye de kommende årene. Med MORGRIP med på laget har vi tatt en posisjon for å møte våre kunders krav for en mer effektiv utførelse av krevende undervannsreparasjoner av rørledninger, sier styreleder i CSS, Pål Magne Hisdal i en kommentar.

- Vi har allerede sterke synergier sammen, men med den nye enheten vil kunne bli enda sterkere og kunne utvikle eksisterende mulgheter i større grad, sier forretningsansvarlig hos MORGRIP, Paul Hughes.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078