23948sdkhjf

ATM kjøper Leknes Maskin

ATM Machinery AS har kjøpt Leknes Maskin AS og overtakelse skjer i disse dager.

Leknes Maskin (LM) ble etablert 1976 og har 43 år i bransjen med kjøp/salg av maskiner til mekanisk industri.

ATM ble etablert 1983 av Svein Solberg, har 36 år i samme bransje og navnet er nok godt kjent for de fleste innen platebearbeiding 

Firmaene har samarbeidet i flere år og Leknes Maskin har de senere år hatt base i ATMs lokaler i Myrveien 12 i Ås utenfor Oslo.

Det vil bli holdt åpent hus i disse lokalene torsdag denne uka. Her vil nye og gamle kunder treffes for å få innblikk i den nye konstellasjonen. Både Svein Solberg, Øystein Solberg, Halvard Leknes og Kåre Thoresen blir å treffe til lett bevertning.

- I Leknes Maskin AS er vi to som vil gå ut i pensjon grunnet alder. Det blir ingen sammenslåing av firmaene da ATM kjøper portefølje i LM og vil i en overgangsperiode benytte navnet, sier Kåre Thoresen i Leknes Maskin. Han kan fortelle at allerede sommeren 2018 ble det innledet forhandlinger med ATM om oppkjøp. LM hadde en omsetning om lag fire mill. i 2017 og om lag to mill. i fjor.

ATM har to ansatte som ikke blir berørt av oppkjøpet. ATM hadde i fjor en omsetning på mer enn tre mill., en nedgang fra fem mill. i 2017.

Kåre Thoresen vil i en overgangsperiode innføre Øystein Solberg i ATM hva det daglige går ut på.

  

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157