23948sdkhjf

Bygger nytt etter brann

NRK Troms melder at Mørenot nå planlegger en ny fiskeredskapsfabrikk på Kollagernesset på Skjervøy. Meldingen kommer sju måneder etter at fabrikken på samme sted ned brant ned til grunnen.

Det var 7. mars i år at Mørenots fabrikk på Skjervøy brant ned til grunnen i en dramatisk brann. Heldigvis ble ingen skadet i brannen, men store verdier gikk tapt og store deler av bygningsmassen fikk hard medfart fra flammene.

Mørenot melder nå at de skal bygge en ny fiskeredskapsfabrikk på Kollagernesset på Skjervøy. Dette skal ifølge NRK Troms bli den mest moderne fabrikken, og 20 personer vil ha sitt daglige virke der, opplyser avdelingslederen. Da den forrige fabrikken brant ned ble 10 personer arbeidsledige.

Mørenot-gruppen produserer fiskeredskaper og utstyr til fiskeri- og havbruksnæringen, samt er leverandør av utstyr til den globale marine seismiske industrien. Avdelingen på Skjervøy har særlig spesialisert seg på snurrevad, men leverer også trål, garn, nøter og line. Bedriften server også båtene som satser på snøkrabbe med teiner. 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.344