23948sdkhjf

Dansker satser i Norge

Danske Pajo-Bolte har i mer enn 25 år vært i det danske markedet. Nå satser de mot Norge.

Selskapet, som har hovedkontor på Nord-Jylland, har ansatt Mathias Krøvel Guldbrandt til å ta seg av det norske markedet. Han har lang erfaring innen bransjen etter å ha jobbet i Würth i Norge i en årrekke.

- Hos Pajo-Bolte har vi over tid vært interessert i å utvide vårt marked. Derfor er vi meget glade for at vi har kunnet knytte til oss Krøvel Guldbrandt, som med sin erfaring fra det norske marekdet vil få en svært viktig rolle i vår vekststrategi, sier salgs- og markedsdirektør i Pajo-Balte, Keld Andersen.

Utgangspunktet for den norske offensiven vil fortsatt være Pajo-Boltes sentrallager i Hobro. Og det er også her Mathias Krøvel Guldbrandt får sin base, når han ikke er ute hos sine norske kunder.

NORGE: Pajo-Bolte har ansatt Mathias Krøvel Guldbrandt til å ta seg av det norske markedet. FOTO: PAJO-BOLTE

- En av grunnene til at vi gjør det på denne måten, er at vårt selskap er ukompisert, så det er viktig å være tett på lageret og vår organisasjon. For vi lever av tilgjengelighet, rask levering og god service. Og det har vi en tanke om at det kan få nytte av i det norske markedet også, sier Andersen videre.

Han er likevel klar på at det er forskjell på det norske og det danske markedet.

- Derfor er det så viktig for oss å få en norsktalende person og at våre produktguide og annet salgsmateriale blir oversatt til norsk, sier salgs- og markedsdirektøren videre.

Pajo-Bolte har allerede litt salg i Norge, men er ikke kjendt på det norske marked. Med satsingen, forventer man å bli det.

 - I første omgang er vår plan å satse på forhandlere i det norske marked. Det er fordi, det må et vists volumen til, før det er interessant i forhold til frakt. Utgangspunktet er at vi vil bygge opp et forhandlernetverk i Norge. Og vi har valgt Norge, fordi vi mener, at vi har verdi- og kulurfellesskap med nordmennene, sier han.

Pajo-Bolte ble etablert i 1993 og har et 8.000 kvadratmeter stort lager i Hobro med mer enn 23.000 forskjellige artikler.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094