23948sdkhjf

Deltakerrekord på Aqua Nor

| Av Redaksjonen/Morten Dahl | Tips redaksjonen om en historie

Over 28 000 personer fra 74 land besøkte Aqua Nor i løpet messeperioden. Det er rekord. Arrangørene retter en stor takk til alle utstillere og besøkende og ser samtidig frem mot Aqua Nor 2021.

Det viser ferske tall fra arrangøren av havbruksmessa i Trondheim. Til sammen over de fire dagene var det mer enn 28.000 registrerte besøkende på messa. Også alle de som Metal Supply snakket med på messens tredje bekreftet at det var høy aktivitet på standene, og at det var mye mennesker på årets messe.

Dette er besøkstallene for 2019:

Tirsdag: 6952

Les også: Nær 17.000 besøkende på OTD

Onsdag: 8774

Torsdag: 8557

Fredag: 3811

Totalt: 28094

Les også: Fikk besøk av fiskeriministeren

Prosjektleder Kari Steinsbø og daglig leder Kristian Digre kan se tilbake på fire fantastiske dager på messeområdet i Trondheim. Nesten 700 utstillere har jobbet utrettelig for å Aqua Nor til en stor suksess – 40 år etter at den første messen ble arrangert.

– Utstillerne har også registrert at det er mange som har tatt turen, og de forteller meg samtidig at det er relevante mennesker som kommer innom standen. I tillegg har mange merket seg at mange av de som kommer innom er internasjonale besøkende. Alt dette stemmer godt med vårt mål om å være et internasjonalt utstillingsvindu for oppdrettsteknologi og næringas viktigste møteplass, sier prosjektleder for Aqua Nor, Kari Steinsbø.

Messens nye daglige leder, Kristian Digre, har fått de samme tilbakemeldingene fra utstillerne. Han mener det kan knyttes opp mot utviklingen i programmet. – Det faglige programmet har utviklet seg veldig. Vi får tilbakemeldinger fra deltagere fra utlandet om at vi er den ledende messen innen akvakultur.

Steinsbø sier at tilreisende fra utlandet kommer til å merkes i minst like stor grad ved neste messe. – Paviljongene med internasjonale utstillere har vært populære blant besøkende. Signalene fra de tilreisende utstillerne har også vært veldig positive – de ønsker å komme tilbake neste gang, sier hun.

Les også: Alt klart for Aqua Nor

Digre sier også at messen skal videreutvikle både det faglige og det sosiale innholdet i tiden frem mot Aqua Nor 2021. – Det faglige innholdet skal videreføres og videreutvikles. Aqua Nor er en teknologimesse, så vi ønsker å bidra aktivt til at alt av teknologi, forskning og utvikling aktivt blir løftet frem.

Det sosiale rundt messen er også viktig for mange, og også dette punktet jobbes det videre med. Solsiden er en flott arena og vi ser allerede på muligheter for å videreføre og videreutvikle det som sosialt møtested.

Etter en omfattende byggeperiode er nå Trondheim Spektrum som ny messearena. Utbyggingen ble ferdigstilt kort tid før Aqua Nor, som er det første store arrangementet som gjennomføres her. – Nå har vi lært veldig mye om gjennomføringen her som vi tar med oss videre til Nor-Fishing i 2020 og Aqua Nor i 2021. Jeg må også få si takk til alle utstillerne som har taklet nye retningslinjer rundt transport og logistikk på en fantastisk måte, og som har hatt forståelse for at små utfordringer kan oppstå i et helt nytt bygg, sier Steinsbø.

 

Kilde: Pressemelding fra Aqua Nor
Hold deg oppdatert med Metal Supply NO
Kommentarer (0)
Forsiden akkurat nå

Kan landbasert oppdrett redde næringen?

To oppdrettssoner får rødt lys

Har kartlagt rømming av oppdrettsfisk

Ny storkontrakt for Sletta Verft

Se alle Bedriftenes egne nyheter

Iglidur J3B fra ASI Automatikk

Har du husket å sjekke oljen?

Kemppi på Industriens Motemesse 2020

IKM Instrutek har blitt forhandler for WIKA i Norge

ASI Automatikk og verdens første high voltage FerryCharger

Er du skips- eller båtbygger?

Prøveutstyr for tilslag

Kemppi På SMART Sveis konferansen 2020

78 grader nord og 140 km fra sivilisasjonen

Miniatyr CANopen enkoder med redundant Hall sensor

Miljøvennlig støvfri sandblåsing - Korrosjons-Teknikk AS

Okuma Multus U4000

Ansatt i 40 (!) år

Utvidet dynamosortiment

Ace-Wipes fra Lumatek AS

HMS leverandørpris 2019 tildelt NOT Overflatebehandling AS

Ny nettside - Rabatt: 22% på alt

Smart Engineering direkte i skyen

Sterkere fundamenter med sveise-automasjon

Fra halvautomatisk til helautomatisk bigbag-fyllesystem

Varmesystemer fra Anlegg og Marine Service

Globalt IPC-partnerskap avtalt til år 2030

Spesialist på vedlikehold av diesel motorer

Månedens referanse – Januar 2020

Lineærføringer og presisjonstransportører

Send til en kollega

0.141