23948sdkhjf

Kjøkkenprodusent er konk

Kvalsvik Kjøkken er konkurs. Bedriften, som ble etablert på 1950-tallet, har hatt en omflakkende tilværelse de senere årene.

De siste årene har ifølge Sunnmørsposten, Kvalsik Kjøkken holdt til på Hareid. Det var eieren av bedriften som nå har bedt om oppbud av selskapet. Kvalsvik Kjøkken har de siste årene vært eid av Kvalsvik Holding. 

Kvalsvik Kjøkken ble etablert på Herøy på 50-tallet, og flyttet etter hver til Hareid. I de beste tidene hadde selskapet mer enn 20 ansatte.

I 2007 flyttet bedriften til Dombås, og endret også navn til Kvalsvik Produksjon. Bedriften gikk konkurs, men den tidligere eieren kjøpte tilbake varelager og maskiner. Samtidig ble bedriften flyttet tilbake til Hareid, nå under navnet Kvalsvik Kjøkken AS.

Det er opprettet en bobestyrer, som opplyser til Sunnmørsposten, at hun foreløpig ikke har fått satt seg ordentlig inn i tallene enda. Hun kan derfor ikke kommentere konkursen enda. Men det er på det rene at Kvalsvik Kjøkken har slitt de senere årene. Avisa skriver at ifølge proff.no hadde bedriften et resultat på minus 143.000 kroner i 2016. Året etter var dette resultatet økt til minus 573.000 kroner.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047