23948sdkhjf

Vant kontrakt for TechnipFMC Norge

Subsea Innovation, som er en del av Tekmar-systemet, har fått en kontrakt med TechnipFMC Norge for å bygge selskapets tilstedeværelse i regonen.

I 2018 utviklet Subsea Innovation en ny generasjon tetning for deres rør kalt Pipe Waterstops. Dette er en ny måte å tette rør på i forbindelse med installasjon og normal operasjon. Det nye designet er spesielt laget for høyfrekventert sveisede rør – såkalte HFW-rør – og tettede sveisede rør er blitt introdusert i industrien som en del av en kostnytteløsning.

Subsea Innovation er er en av de svært få leverandørene i verden som suksessfullt har testet Waterstop tetning og som har fungert for HFW-rør og såkalte «søm-rør».

Ifølge selskapet viser denne kontrakten med TechnipFMC Norge den store globale etterpørselen etter den nye generasjonen tetningsrør.

Produktet ble utviklet ved Subsea Innovations hovedkontor i Darlington.

- Norge er et svært viktig marked for oss, og denne kontrakten er en anerkjennelse for det harde og gode arbeidet som våre ansatte gjør i utviklingen av produkter for verdens tøffeste miljø for noen av verden største kunder, sier Dave Thompson i en kommentar. Han er adm. dir. i Subsea Innovation.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109