23948sdkhjf

Har laget torgboder – flere er interesserte

Nordic Steel har truffet en nerve hos rogalendingene. Nå har selskapet laget seks salgsboder til en verdi av 1,5 millioner kroner.

Bodene skal brukes på torget utenfor Stavanger domkirke – også kalt Tusenårsplassen. Bodene er laget av stål – ikke så rart når det er Nordic Steel som har fått i oppdrag å produsere dem.

Det er snakk om permanente boder som skal være med på å skape mer liv og røre på torget ved domkirken. Ifølge Jærbladet er det Prosjektil og Bøygen som har designet bodene, mens Nordic Steel vant anbudet med å produsere dem. Foreløpig er seks boder laget, og flere vil det nok bli.

– Vi ble kontaktet i forbindelse med at det skulle utlyses en anbudskonkurranse. De trodde nok at vår kompetanse var riktig for oppgaven. Den gikk ut på å industrialisere en prototype som allerede var laget, sier daglig leder i Nordic Steel, Børre Lobekk.

Han tror Nordic Steel vant konkurransen fordi de kan bygge på lang erfaring med andre tilsvarende produkter. Selskapet har blant annet lang erfaring i å levere hyller, skuffeseksjoner og kabinett av stål, skriver Jærbladet.

Lobekk kan fortelle at Nordic Steel er blitt kontaktet av andre kommuner i Norge etter at det ble kjent at de har produsert boder for Stavanger kommune. Stykkprisen er 250.000 kroner.

-Vi ser at vi har truffet en nerve, sier han.

Bodene skal nå brukes i valgkampen før torhandlerne tar over etter valget.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109