23948sdkhjf

Wärtsilä blir ett selskap i Norge

I Norge har det finske industriselskapet hatt fem ulike selskaper. Nå blir dette til ett.

 

Det går fram av en pressemelding fra den finske industrigigaten.

De fem selskapene Wärtsilä Norway, Wärtsilä Ship Design, Wärtsila Gas Soultions, Wärtsilä Moss og Wärtsilä Valmarine kommer til å bli samlet i Wärtsila Norway AS, som fortsatt skal ha hovedkontor på Rubbestadneset på Bømlo.

Det skriver Wärtsila i en pressemelding onsdag.

Wärtsilä Ship Design blir det første selskapet som går inn i Wärtsilä Norway, og det skjer i løpet av høsten.

- Vi ønsker å slå sammen våre fem selskap, som har lange røtter og en stolt tradisjon i Norge, til et stort og handlekraftig selskap. Vår hovedmålsetting er å forenkle og samkjøre våre administrative aktiviteter, all annen forretningsmessig aktivitet vil fortsette som før, uttaler Hans-Petter Nesse, administrerende direktør i Wärtsilä Norway i pressemeldingen.

Han vil fortsette i stillingen som administrerende direktør for Wärtsilä Norway, som vil ha rundt 1000 ansatte etter at fusjonen er ferdig våren 2020. Av pressemeldingen framgår det at ingen av de ansatte i selskapet vil måtte endre lokalisering som resultat av sammenslåingen.

– Jeg tror dette er en svært positiv utvikling for oss og er sikker på at vi vil få store muligheter til å utvikle oss videre som en integrert enhet i en større organisasjon, sier Ove Wilhelmsen, administrerende direktør for Wärtsilä Ship Design.

– Den nye strukturen vil hjelpe oss å opptre som et selskap i Norge, og dermed styrke vår posisjon i den norske maritime klyngen. Målet vårt er å både kunne gi et mer helhetlig tilbud til våre kunder, og skape en bedre plattform til å utvikle våre ansatte og bedriften sin virksomhet, sier Nesse.

 

Kilde: Pressemelding fra Wärtsilä

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078