23948sdkhjf

Albert E. Olsen blir TESS

TESS har kjøpt Albert E Olsens varelager og driftstilbehør. - Hadde ikke TESS vært på plass, ville en konkurrent ha vært der, sier Erik Jølberg, grunder og daglig leder i TESS as

- Dette innebærer at salget fortsetter som før. Leverandører og kunder kan forholde seg til Albert E. Olsen som tidligere. Både butikker og lager vil fortsette driften, men som TESS, sier Erik Jølberg.

TESS er teknisk faghandel som er totalleverandør av slanger og tilhørende produkter til off-shore, havbruk, industri og entreprenørmarkedet. Totalt har TESS 130 servicesentre i Norge. Konsernet omsatte for ca. 3 milliarder kroner i 2018 og har 1200 ansatte i inn- og utlandet.

Albert E Olsen begjærte oppbud 7. august i år. Selskapet hadde 137 ansatte og er representert på 16 steder i Norge. Driften av disse lokasjonene er nå TESS ansvarlig for. Det gjennomføres samtaler med ansatte for å finne løsninger som gjør at kundene kan forholde seg til sine vanlige kontaktpersoner. I 2018 hadde AEO en samlet omsetning på ca.400 millioner kroner. For TESS passer transaksjonen godt i de etablerte planer om fortsatt vekst og utvikling som tekniske faghandel, uttaler Erik Jølberg. 

 

Kilde: Pressemelidng fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094