23948sdkhjf

Dramatisk brann slukket

En brann i et næringsbygg på Straume på Sotra tirsdag morgen skapte store problemer for brannvesenet og politiet. En gassflaske ble skutt i stykker.

Det var i lokalene til Enhanced Drilling at brannen ble oppdatet tirsdag morgen. En vekter oppdaget flammer i det store næringsbygget på Straume på Sotra, som tilhører Enhanced Drilling.

Da brannvesenet kom til åstedet var det store flammer både på utsiden og inni bygget, og det var vanskelig for etaten å komme nær brannen nok på grunn av eksplosjonsfare fra gassflasker som angivelig skulle befinne seg inne i bygget.

Folk i området ble evakuert. Gassflaskene med den svært eksplosive gassen acetylen sto inne på lageret i den kombinerte kontor- og industribygningen. Det gjorde det vanskelig for brannmennene og røykdykkerne å ta seg inn i lokalene.

Ved 6.30-tiden tirsdag morgen ble den farlige gassflasken skutt i stykker, og utifra brannevesenets egen video var ikke eksplosjonen så stor som kan kunne frykte. Etter dette fikk brannvesenet kontroll på brannen, og beboerne i området kunne flytte tilbake til leilighetene sine.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095