23948sdkhjf

Dramatisk brann slukket

En brann i et næringsbygg på Straume på Sotra tirsdag morgen skapte store problemer for brannvesenet og politiet. En gassflaske ble skutt i stykker.

Det var i lokalene til Enhanced Drilling at brannen ble oppdatet tirsdag morgen. En vekter oppdaget flammer i det store næringsbygget på Straume på Sotra, som tilhører Enhanced Drilling.

Les også: Dødsbrann henlagt

Da brannvesenet kom til åstedet var det store flammer både på utsiden og inni bygget, og det var vanskelig for etaten å komme nær brannen nok på grunn av eksplosjonsfare fra gassflasker som angivelig skulle befinne seg inne i bygget.

Folk i området ble evakuert. Gassflaskene med den svært eksplosive gassen acetylen sto inne på lageret i den kombinerte kontor- og industribygningen. Det gjorde det vanskelig for brannmennene og røykdykkerne å ta seg inn i lokalene.

Ved 6.30-tiden tirsdag morgen ble den farlige gassflasken skutt i stykker, og utifra brannevesenets egen video var ikke eksplosjonen så stor som kan kunne frykte. Etter dette fikk brannvesenet kontroll på brannen, og beboerne i området kunne flytte tilbake til leilighetene sine.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094