23948sdkhjf

Hydroscand etablerer seg i Armenia

Hydroscand, som også representert i Norge, vokser kraftig og velger nå å etablere seg i ytterligere ett land, nemlig Armenia.

Dette innebærer at Hydroscand Group nå har virksomheter i 20 land på verdensbasis.

2019 er ikke bare et 50-årsjubileum for Hydroscand men omfatter også etablering i to nye markeder. I mars gikk det svenske selskapet inn på Island, og nå har Hydroscand også startet opp virksomhet i Armenia.

Ifølge en pressemelding er etableringen i Armenia strategisk viktig for Hydroscand där selskapet ser store muligheter i et økende lokal markedd. Siden 2015 har Hydroscand vært representert i Georgia og det er derfor et naturlig skritt å nå ekspandere virksomheten i regionen og starte opp Hydroscand i nærliggende Armenia.

-Det føles riktig å starte opp i Armenia. Det er et spennende marked der vi kan se et sterkt behov for våre produkter og tjenester. Ikke minst fra kunder innen gruvedrift og infrastruktur, sier global etableringsansvarlig i Hydroscand Group, Kalle Solba.

Den første filialen i Armenia ble åpnet i april i år og ligger i landets hovedstad Jerevan.

Hydroscand ble etablert i Stockholm i 1969, og er i dag en av markedslederne innen slange- og ledningskomponenter i hele Skandinavia. De er derfor etablert i det norske markedet med eget kontor i Oslo.

Totalt finnes selskapet i 20 land, bare i Sverige har Hydroscand 70 slangeservicebutikker. Selskapet har mer enn 450 ansatte og en omsetning på 1,1 milliarder svenske kroner.

Kilde: Pressemelding fra Hydroscand

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094