23948sdkhjf

Sikret seg enda en kontrakt

Oma Baatbyggeri har fått enda en kontrakt, og er nå er sikret jobb de nærmeste ot og et halvt årene.

Det skriver selskapet i en pressemelding. Den nye kontrakten er inngått med Torghatten Nord om levering av en katamaran. Den siste kontrakten innebærer at bedriften på Stord nåhar sju båter i ordre, og dette sikrer arbeid for de ansatte to og et halvt år.

Den nye båten skal leveres i juni 2020, og vil kunne ta 147 passasjerer. Den skal settes inn på en strekning for Torghatten Nord i Troms.

– Med denne kontrakten har ordrereserven passert 500 millioner for båtbyggeriet, og sikrer god sysselsetting ut 2021. Med den siste ordren har vi nå sju fartøy som skal leveres innen utgangen av 2021, skriver selskapet i pressemeldingen.

Den neste båten som seiler ut fra dokken hos Oma Baatbyggeri er en ferje som skal leveres til Boreal nå i slutten av denne måneden. Ferja er batteridrevet.

Den nyeste kontrakten som nå er i boks, kommer bare ei uke etter at båtbyggeriet signerte en ordre med Offshore Windservice AS om levering av to 32 meter lange spesialfartøy for transport av servicepersonell for offshore vindmøller.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.219