23948sdkhjf

Samarbeid om notbøteri

Eidesvik Havfiske og Mørenot Austevoll samarbeider om notbøteri.

Bømmeløy Notbøteri, som eies av Eidesvik Havfiske, inngår en rammeavtale med Mørenot Austevoll. Målet er å bidra til høy aktivitet i fiskerihavnen på Langevåg i Bømlo.

Bømmeløy Notbøteri i Langevåg på Bømlo hadde sin offisielle åpning i fjor høst. Nå blir Mørenot Austevoll, som leverer, vedlikeholder og monterer nøter, med som samarbeidspartner for å bidra til å utvikle bøteriet.

- Notbøteriet ble bygget for å tjene vårt eget fiskeri og det øvrige fiskerimiljøet på Bømlo.

Mørenot ønsker å bidra til å skape god aktivitet i fiskerhavnen, og vi fant raskt ut at det var et fint grunnlag for å samarbeide fremover, sier Lars Magne Eidesvik, daglig leder i Eidesvik Havfiske.

Som en del av samarbeidsavtalen vil Mørenot bidra med kompetanse, produksjonskapasitet og utstyr i form av notlin til bøteriet.

- Mørenot har servicestasjoner langs hele kysten og er opptatt av å være tilstede der våre kunder er. Satsingen til Eidesvik Havfiske i Langevåg er viktig for mange, og det var enkelt å takke ja til å bli med å samarbeide om å utvikle fiskerihavnen her, sier Amund Hatlevik, daglig leder ved Mørenot Austevoll.

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219