23948sdkhjf

Ble kåret til Årets fartøy

Color Hybrid er kåret til «Ship of the Year”. Det ble avslørt under Nor-Shipping tirsdag.

Sammen med brønnbåten «Ronja Storm» og Hurtigruteskipet «Roald Amundsen» var «Color Hybrid» i finalen – stemt fram leserne av Skipsrevyen. Til slutt ble det altså Color Line som stakk av med prisen for «Ship of The Year» 2019.

Sammen med reprentanter fra Fosen og Ulstein verft kunne ferjeselskapet ta imot hyllesten fra de frammøtte på Nor-Shipping tirsdag. Også Kronsprins Haakon Magnus hadde funnet veien til Lillestrøm for å gratulere de tre vinnerne som har stått bak «Color Hybrid». Prisen ble delt ut av statssekretær Sveinung Rotevatn fra miljø- og klimadepartementet.

VANT: "Color LIne" ble kåret til "Ship of The Year" på Nor-Shipping tirsdag. Bak ses represenanter fra Fosen og Ulstein verft og Color Line. FOTO: MORTEN DAHL

Det er også betegnende for hva «Color Hybrid» dreier seg om. Båten er et foregangsfartøy når det gjelder bærekraft og grønn skipsfart med hybrid framdrift som ett av de mest framtredende kjennetegn – derav navnet. Rotevatn gikk i sin innledning så langt som å si at «Color Hybrid» er et foregangseksempel på hvordan skipsfarten kan være med på å gjøre slik at man når klimamålene i 2030.  

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094